ADR tank

En ADR tank kan vara skillnaden mellan ett slutfört jobb eller inte

Med en ADR tank behover du aldrig mer avbryta ditt arbete för att åka iväg och tanka, din tankstation är på din arbetsplats. På så sätt sparar ni både tid och pengar. Vi hjälper er gärna kalkylera på investeringens lönsamhet.

Våra ADR bränsletankar kan placeras ut på en fast plats och därmed fungera som en tankstation, eller monteras på ett fordon som en truck eller lastbil. På så sätt har ni en mobil tankstation som kan följa med ert arbete. Slutligen går det att fästa tanken på ditt arbetsfordon, om du flyttar dig ofta i ditt arbete. Detta är extra vanligt för skogsmaskinförare eller grävmaskinister.

Dieseltank
Dieseltank

Hur pass tåliga är våra tankar?

Vi erbjuder robusta tankprodukter som tillverkas i Sverige och byggs i extra tjockt stål – för att klara av många års användning och fortfarande vara säker. Alla våra produkter besiktigas enligt branschmässiga säkerhetskrav.

Vi har en egen produktionslokal i mellansverige med stor maskinpark för att kunna skräddarsy dieseltankar stora som små till flertalet ändamål som flygindustri, skogsindustri samt bygg och anläggning för att nämna några huvudsakliga kundsegment vi vänder oss mot.

ADR tank används inom många områden

Våra bränslelösningar tillämpas i flertalet branscher som flygindustri, byggindustri och skogsindustrin m.fl. Vi har stor erfarenhet av att ta fram specialanpassade lösningar där det ställs stora krav på kvalitet och säkerhet.

När du beställer en ADR tank från oss kan du vara säker på att den lever upp till rådande kvalitetsstandarder. Vi tar stolthet i vårt gedigna kvalitetsarbete och visar gärna upp vår process och våra kvalitetscertifikat.

Dieseltank

Skogsmaskiner

Skogstankar finns i olika volymer och är certifierade i enlighet med gällande bestämmelser.

Tankarna är utvecklade för skogs-, lantbruks- och entreprenadmaskiner i mellanstorleksklassen där föraren är i behov av att vara oberoende från ordinarie bensinstationer.

Bygg & industri

Vi levererar tankar stora som små exempelvis till byggarbetsplatser som behöver en lokal bränsletillförsel till maskiner och fordon för att effektivisera arbetsprocessen.

Kontakta oss och berätta mer kring era behov så hjälper vi er gärna ta fram en bränsletank anpassad för era behov. Vid kortare projekt kan vi även stå för uthyrning av dieseltank.

Tankmackar

Vi kan ta fram helhetslösningar efter behov. Oavsett om du vill ha en mindre tankstation eller en hel mini-mack kan vi hjälpa dig. Vanligen hjälper vi företag med flertalet fordon som åkerier eller företag med stor maskinpark exempelvis.

Allt kan anpassas efter kunden och vi har flertalet tillval som kan köpas till utöver grundpaketet.

Flygindustri

Tillverkning av tankers för flygindustrin. Vi kan ta fram helhetslösningar för flygplatser och flygfält i olika utföranden och storlekar. Ni får hjälp med hela processen från bygglov till kontakt med myndigheter.

Kontaktuppgifter

kontakt@dieseltankar.com

Om oss

Vi erbjuder aktuella nyheter inom entreprenad och bränsletankar.

Annons

Vill du begära en offert?

Vi lämnar alltid kostnadsfria offerter enligt dina önskemål. Vi vänder oss främst till företag men servar självklart även privatpersoner.


    Skyddas av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till gdpr.

    Annons