Dieseltank

En dieseltank kan vara skillnaden mellan ett slutfört jobb eller inte

Med dieseltank hjälper vi dig att aldrig mer behöva avbryta ett skift för att tanka. Vanligt är att man i orter där avstånd till bränslestation är långt väljer att arbeta med en bränsletank på plats. Tankarna går att beställa i flertalet olika storlekar och våra kunder finns i branscherna skogsbruk, lantbruk och inom schakt och anläggning.

En ADR tank kan köras på t.ex. lastbil eller fyllas på plats av tankbil. Bygeln som går att köpa som tillval gör det enkelt att greppa dieseltanken med din maskin. Certifierad i enlighet med gällande bestämmelser.

Dieseltank
dieseltank

Hur pass tålig är vår tank?

Vi säljer robusta bränsletankar gjorda i tjockt stål. De är också besiktigade i enlighet med högsta branschmässiga säkerhetskrav. Tanken säkerställer att ni alltid kommer kunna fylla på med nytt bränsle på ett brandsäkert sätt.

Vi riktar oss mot flertalet olika typer av branscher och har en egen produktionslokal där vi gjuter våra dieseltankar. Därmed har vi möjligheten att skräddarsy vår konstruktion efter våra kunders önskemål.

Dieseltank används inom många områden

Vi jobbar mot företag inom flygindustri, byggindustri, skogsindustri m.fl. med  standard såväl som specialbyggda bränsletankar. Vi har gedigen erfarenhet av skräddarsydda produkter där säkerhet och hållbarhet alltid varit högst på agendan.

Våra produkter tillverkas enligt europeisk kvalitetsstandard, genom detta kan ni vara dig trygga i att beställa bränsletank från oss. Vi står även för support och underhåll för vid behov, allt för att bli er långsiktiga partner inom mobil bränsletillförsel.

dieseltank

Skogsmaskiner

Skogstankar fins i olika volymer från 200-1000 liter och är certifierade i enlighet med gällande bestämmelser.

Tankarna är utvecklade för skogs-, lantbruks- och entreprenadmaskiner i mellanstorleksklassen där föraren är i behov av att vara oberoende från ordinarie bensinstationer.

Bygg & industri

Vi levererar tankar stora som små exempelvis till byggarbetsplatser som behöver en lokal bränsletillförsel till maskiner och fordon för att effektivisera arbetsprocessen.

Kontakta oss och berätta mer kring era behov så hjälper vi er gärna ta fram en bränsletank anpassad för era behov. Vid kortare projekt kan vi även stå för uthyrning av tank.

Tankmackar

Vi tillverkar kompletta tankmackar efter behov. Vanliga kunder är mindre orter där behov för en större bensinmack finns exempelvis. Vi kan göra bensinmackar anpassat för enbart diesel eller utrustat för flera bränslen.

Vi anpassar funktion och utseende efter dig som kund, vi är med dig från ritning till installation och vi står för hela processen från början till slut. Kontakta oss vid intresse av nyetablering av tankmack. Vi hjälper dig med ansökan hos myndigheter vid behov.

Flygindustri

Vi tillverkar tankers för flygplatser i olika utföranden.

Våra tankers utformas med tjockt stål och följer europeiska säkerhetsföreskrifter för er trygghet. Samtliga tankers kan levereras med eller utan pump och med olika specialutföranden och för era behov.

Kontaktuppgifter

kontakt@dieseltankar.com

Om oss

Vi erbjuder aktuella nyheter inom entreprenad och bränsletankar.

Annons

Vill du begära en offert?

Ni får alltid kostnadsfria offerter efter era önskemål. Vi vänder oss till företag men servar även privatpersoner.


    Skyddas av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till gdpr.

    Annons